Wie ben ik?

Mijn naam is Ferdi. Ik ben 38 jaar en woonachtig in Vuren nabij Gorinchem. Sport is vanaf jongs af aan mijn passie. Op diverse vlakken heb ik me bezig gehouden met sport. Denk hierbij aan hardlopen, zwemmen, fitness, Crossfit, obstacle en survivalruns. Dit alles recreatief en in wedstrijdvorm. Door mijn ervaring heb ik veel kennis verkregen op het gebied van voeding en diverse trainingsvormen.

Ik heb de opleiding Functional Personal Trainer level 4 gevolgd bij Schott & Co – Academie voor leefstijl, sport en vitaliteit. Deze opleiding is NASM (National Association Sports Medicine USA) approved en geaccrediteerd door de EHFA (European Health & Fitness Association). Deze opleiding heb ik met goed gevolg afgerond.

Daarnaast heb ik de opleiding Sportpsychologie en Mental Coaching met goed gevolg afgerond. Ook heb ik de opleiding Sport & Voeding behaald en ben ik hierin gecertificeerd. Tevens ben ik Power-sled instructor. Ik heb door mijn ervaring en studie veel kennis opgedaan op het gebied van koolhydraatarm/ketogeen eten. Door deze kennis kan ik mensen inmiddels kundig begeleiden met voeding en afvallen.