Ervaring van klanten

Reactie plaatsen

Reacties

Esther
3 jaar geleden

Vorig april op het idee gebracht om mee te doen met de try out van bootcamp, ik riep al een tijd om weer wat aan mijn conditie te werken en vooral afvallen. Sinds de try out doe ik regelmatig mee met bootcamp. Super fijne groep, veel afwisseling, heel belangrijk een goede coach en écht voor ieder niveau!! In januari 2020 het roer echt omgegooid (koolhydraten verminderen) en in april mee gedaan met de 12 weken Keto challenge. Ook toen weer heel blij met de goede coaching van Ferdi. Nu 7 maanden verder, 20 kilo lichter, energieker en super gemotiveerd!

Kim
3 jaar geleden

Ik ben sinds kort begonnen met boodcampen bij Ferdi.
Vanaf de eerste les was ik al verkocht. De lessen worden op een speelse en leuke manier gegeven. Ik ga iedere keer weer met een goed gevoel naar huis en kijk steeds weer uit naar de volgende les!

José
3 jaar geleden

Vanaf de start doe ik regelmatig mee met de bootcamp. Altijd weer een afwisselende training, in teamverband, in tweetallen, of alleen. Er heerst een hele fijne sfeer, iedereen is gelijk, ongeacht zijn of haar niveau. Je wordt iedere les weer uitgedaagd om net dat beetje extra te geven.

Leon
3 jaar geleden

Ik train nu ruim een jaar bij Ferdi. Elke keer is het een uitdaging en anders opgezet met een leuk stukje muziek er bij. We zijn met een leuke groep wat altijd gezellig is de ene keer doe je een onderdeel alleen of met 2 mensen of een groepje wat het afwisselend maakt.

Tineke
3 jaar geleden

Superaardige en enthousiaste trainer die weet waar hij mee bezig is. Van elke training maakt hij een feestje. De trainingen zijn afwisselend, effectief en gewoon leuk. Dus een tip: gewoon mee doen.

Ilse
3 jaar geleden

Al meer dan een jaar doe ik mee met de bootcamps van Ferdi. De lessen zijn zeer afwisselend. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau, maar je wordt ook uitgedaagd om jezelf te verbeteren. Ik vind het heerlijk om lekker in de buitenlucht bezig te zijn en ga altijd weer met een goed gevoel naar huis.

Anita
3 jaar geleden

Na 1 proefles was ik meteen verkocht! Ferdi geeft de les met heel veel enthousiasme en motiveert de groep enorm! Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen, maar je wordt wel echt gestimuleerd om jezelf uit te dagen! Ik volg nu ongeveer een jaar de lessen van Ferdi en elke training is weer afwisselend! De tijd vliegt voorbij en je gaat met een heerlijk gevoel weer naar huis.

Marissa
3 jaar geleden

Al meer dan een jaar volg ik meerdere keren per week een bootcamp bij Ferdi. Het is elke keer weer anders en zo wordt het hele lichaam getraind. Ook voor advies over voeding kan ik altijd bij hem terecht. Inmiddels zit ik alweer enige tijd op mijn streefgewicht en is mijn weerstand enorm verbeterd. En het allerbelangrijkste; Buiten sporten is heerlijk en bootcamp is superleuk en gezellig!

Rating: 4.2857142857143 sterren
7 stemmen